Afbeelding
Foto:

LZV wil met talenten uit de Achterhoek Eredivisie in

LZV Kuypers Hair & Wellness heeft een bewogen seizoen in de 1e divisie zaalvoetbal van de KNVB achter de rug. Nadat in 2017 promotie naar de Eredivisie werd gemist in de play-offs voor promotie, moest het in 2018 toch echt gebeuren.

Met de terugkomst van Dick Hulshorst en aanwinst Nikzad Mahbobi waren de verwachtingen hooggespannen. Het liep helaas anders. Al snel haakten twee spitsen af en vielen Hulshorts en Mahbobi om verschillende reden ook weg. Het seizoen moest derhalve worden afgemaakt met 6 man. Ondanks dit werd toch nog een 4e plek afgedwongen. De play-offs werden helaas niet gehaald.

Om een rampseizoen voor 2019 te voorkomen wil LZV meer uit de regio gaan scouten. Zo is begin 2018 de LZV talentpool in het leven geroepen. Een greep jonge talenten van 16 tot 19 jaar met zaalvoetbalcompetenties zijn aangeschreven en trainen bij LZV mee. Dit moeten de toekomstige spelers van LZV 1 zijn die LZV ook een eigen Achterhoeks gezicht geven. Een mooi voorbeeld is Dave Hummelink die inmiddels al zijn debuut heeft gemaakt en ook zijn eerste doelpunten heeft gescoord. Deze talenten gecombineerd met ervaren spelers uit Gelderland moeten ervoor zorgen dat LZV weer een begrip wordt in het zaalvoetbal.
Heb jij zaalvoetbal ambities? Meld je dan aan bij LZV Kuypers Hair & Wellness en wie weet word jij het gezicht van LZV!