Afbeelding
Foto:

Special Olympics Achterhoek 2018 groot succes!

Het zal jullie vast niet zijn ontgaan… afgelopen weekend stond de Achterhoek in het teken van de Special Olympics Nationale Spelen. Ruim 2.000 sporters met een verstandelijke beperking verbleven een weekend lang in de Achterhoek en deden mee aan 21 verschillende takken van sport. De Hamalandhal was uitgekozen als dé handbal-locatie.

In samenwerking met Handbalvereniging Erix is er een prachtig weekend neergezet!
We hebben beide dagen meer dan 100 enthousiaste sporters mogen ontvangen met tientallen gedreven trainers & coaches, vele vrijwilligers, fanatieke supporters en bezoekers.

De keuze voor de Rainbowband als muzikale omlijsting was een groot succes. Een feestje bouwen kunnen zij wel!
Er werd uitbundig meegezongen, -geklapt en polonaise gelopen door alle aanwezigen… inclusief onze eigen burgemeester Annette Bronsvoort.

Nadat de Rainbowband was vertrokken waren het de dames van PEERtoftheater die zorgden voor een hoop vermaak en zij hebben met hun enthousiasme een mooie prijsuitreiking neergezet! Alle deelnemers mochten naar voren komen om een medaille in ontvangst te nemen welke werden uitgereikt door onze nieuwe wethouder Sport: Bart Porskamp. Met name de dames genoten van dit moment en namen dan ook graag naast de felicitatie en medaille, 3 zoenen in ontvangst van onze jonge wethouder!
Jammer genoeg waren de Dokters'Swingende Infuustoeters te laat voor de prijsuitreiking maar gelukkig wel nét op tijd om met ons alle deelnemers uit te zwaaien!

Wij hebben genoten! Een prachtige doelgroep. De puurheid, de vrolijkheid, het enthousiasme, de sportiviteit… Geweldig!
Dank aan allen die op welke manier dan ook hebben bijgedragen aan dit prachtige weekend!