Programma ZSOM

LICHTENVOORDE - Iedere week wordt een programma uitgezonden in de Antoniushove. Deze uitzending is op 29 juni 2018 en begint om 15.00 uur.

1. ZSOM Regiojournaal: het laatste nieuws en actualiteiten van de afgelopen 2 weken uit de regio in het regiojournaal.

2. Knollentrekkers Borculo: Op 1 mei 2018 bestond Egerländerkapel de Knollentrekkers uit Borculo precies 70 jaar. Dit werd gevierd met een jubileumweekend. Op 20 april werd de nieuwe naam van deze kapel bekend gemaakt: De Borchländer Musikanten. Vandaag het vierde deel van het muziekfestival met optreden van onder andere de jubilerende kapel.

3. ZSOM Regiojournaal

4. Openluchtspel 'Ja Zuster, Nee Zuster': In 2016 werd in het openluchttheater 't Galgenveld te Borculo een bijzonder openluchtspel opgevoerd, 'Ja zuster, nee zuster'. Het publiek ging in dit openluchtspel terug in de tijd en genoot van de bekende liedjes, die gezongen werden zuster Klivia en de patiënten in Rusthuis Klivia. Wie kent er niet 'Mijn Opa', 'De kat van ome Willem', 'Duiffies' en 'Een stekkie van de Fuschsia' om er zo maar een aantal op te noemen.
Toneelvereniging Ons Genoegen en Buurtvereniging Dijkhoek hadden de stoute schoenen aangetrokken om een combinatie van de film en de musical om te toveren tot een openluchtspel. Vandaag het tweede bedrijf.

Kijk ook op www.zsom.nl