Deelnemers van het junior-senior toernooi. Foto:Renate Donderwinkel
Deelnemers van het junior-senior toernooi. Foto:Renate Donderwinkel Foto:

Waar kleine kernen groot in zijn

Junior-senior toernooi

HARREVELD - Jeugdleden van de tennisclubs uit Vragender, Beltrum, Zieuwent en Harreveld speelden op zondagmorgen 24 juni het junior-senior toernooi. Een mooie ochtend met allemaal winnaars. Vragender, Beltrum, Zieuwent en Harreveld winnen allemaal bij het junior-senior toernooi

Na een gezellig onderonsje met koffie en thee begonnen de jeugdleden aan de wedstrijden. Samen met hun vader of moeder tennisten ze dubbelwedstrijden in vier verschillende poules. Het waren spannende, maar vooral ook gezellige en sportieve wedstrijden. De jeugdleden genoten zichtbaar van het tennissen met de ouders. In de eerste poule werd tot de laatste minuut fanatiek gestreden. Uiteindelijk had Jelle Tankink net de meeste punten. Poule 2 en 3 kende ongeslagen winnaars. Hoezeer de tegenstanders ook hun best deden, Merle Hartjes en Tijn te Loeke wonnen alle wedstrijden. Ook in de laatste poule waren de tegenstanders aan elkaar gewaagd. Een uitgebreide puntentelling bepaalde uiteindelijk dat Lynn Aagten won.

De prijzen gingen uiteindelijk naar alle vier plaatsen. Jelle Tankink uit Harreveld, Merle Hartjes uit Vragender, Tijn te Loeke uit Beltrum en Lynn Aagten uit Zieuwent gingen met hun ouders met de medailles naar huis.