De winnaars van de pubquiz Mariënvelde. Foto: Esther Nahuis
De winnaars van de pubquiz Mariënvelde. Foto: Esther Nahuis Foto:

Vakantieborrel met St. Willibrord

LIEVELDE - Op het terras van Loco Eten & Drinken in Lievelde brengt het A- en B- orkest van St. Willibrord op zondag 8 juli een cocktail van muziek tijdens het zomerconcert. Samen proosten op een mooie zomer tijdens de St. Willibrord vakantieborrel.

Zo hoef je in het stuk 'The World of Tomorrow' van Richard Rock, alleen maar te denken aan waar je de volgende dag zou willen zijn. Door de herkenbare jazz-melodieën in 'Highlights from Chicago' van John Kander ben je zo aan de andere kant van de wereld. Tijdens 'Sparks of Fire' van Richard Johnsen lopen de temperaturen hoog op en zal worden afgekoeld door het vrolijke briesje 'Invicta' van James Swearingen. Het orkest staat onder leiding van dirigent Robin Loff.

Dus 'lay back and relax' en kom zondag 8 juli genieten op het terras van Loco Eten & Drinken in Lievelde. Voor aanvangstijd zie Keitjes/Gidsjes.


Schoolconcert Marianum en het Bariet

LICHTENVOORDE - Twee prachtige muzikale avonden staan Lichtenvoorde te wachten. Op donderdag 28 en vrijdag 29 treden voor het derde jaar op rij de leerlingen van zowel het Marianum als het Bariet samen op tijdens een gezamenlijk schoolconcert. Alle leerlingen hebben er zin in om te zingen, spelen en dansen in de aula van het Marianum aan de Dr. Ariënsstraat 3. Net als voorgaande jaren zal de avond zeker een succes worden en iedereen is uitgenodigd om van de avonden te komen genieten en de leerlingen aan te moedigen. Aanvang 19.30 uur. De zaal is open vanaf 19.00 uur.

Crowdfunders win


nen derde editie BMV pubquiz

MARIËNVELDE - Waar in de eerste editie nog twaalf teams meededen is de BMV pubquiz van Mariënvelde ondertussen een bekend fenomeen geworden deden er maar liefst achttien verschillende teams mee. Tijdens de finale afgelopen vrijdag kwamen de Crowdfunders als winnaar uit de bus.

Elke editie gaan de inschrijfkosten van de pubquiz naar het team van de crowdfunding van de BMV. Dit team zet zich in om verschillende activiteiten te organiseren om geld in te zamelen voor de BMV. Deze keer hoefden ze de organisatie niet zelf in handen te hebben en konden ze net als eerdere edities met een team meedoen.

Er heerste uiteraard veel gezelligheid maar er was ook een zekere strijdlust aanwezig. Na een ware veldslag in de tweede ronde waren er opvallende stijgers en dalers in het pubquiz klassement. Uiteindelijk mocht team de Crowdfunders de nieuwe wisselbokaal komen ophalen. De volgende editie van de pubquiz zal plaatsvinden op vrijdag 25 januari 2019.