Bedrijfsleider Charissa van ’t Wout. Foto: PR
Bedrijfsleider Charissa van ’t Wout. Foto: PR

Beautiful kappers nieuw in Lichtenvoorde

LICHTENVOORDE - Beautiful Kappers is een allround kapsalon voor iedereen en is gevestigd aan de Rapenburgsestraat 4, midden in het centrum van Lichtenvoorde. Zaterdag 30 juni was de opening en vanaf dinsdag 3 juli is de salon open.

"Iedereen is van harte welkom in onze kapsalon. Er wordt gewerkt met en zonder afspraak. Zo heeft de klant altijd zelf de keuze wat hij of zij wil. Om afspraken te maken kun je telefonisch contact opnemen of je kunt zo binnenlopen zonder afspraak. Afspraken gaan uiteraard voor. We zijn goedkoop qua prijzen maar gaan wel voor kwaliteit", aldus bedrijfsleidster Charissa van 't Wout. "Wil jij een trendy, verrassend of doe maar gewoon kapsel? Als jij naar huis gaat met een glimlach, dan is onze dag weer goed!"
In de salon wordt gewerkt met het merk KC Professional No nothing, producten die speciaal ontworpen zijn voor de gevoelige huid. Deze bevatten geen irriterende ingrediënten en daarom de perfecte keuze voor iedereen die voorzichtig wil zijn met hun haar, maar ook mensen die een gevoelige huid hebben. Verder wordt er gewerkt met Beach Blonde blondering, het ultieme ammoniavrije blondeerconcept van Artistique Nederland. De Beach Blonde-serie is ontwikkeld om ammoniavrij op te lichten en geeft tijdens dit proces ook nog eens verzorging aan het haar. Ook de styling en verzorgingsproducten van dit merk zijn natuurlijk hier verkrijgbaar.


www.beautiful-kappers.nl