Foto: Pascal Koolhof
Foto: Pascal Koolhof

Picknick in het park

Middagje zomers genieten met St. Switbertus

LICHTENVOORDE - Breng zondag 8 juli je eigen kleedje, hapje en drankje maar vooral je familie en vrienden mee voor de vierde editie van 'Picknick in het park'. Vanaf 13.30 uur is het Wentholtpark weer 'the place to be' voor een middagje zomers genieten van verschillende optredens door St. Switbertus. Naast live-muziek door onder andere de blazersgroep en malletband, zoekt de vereniging dit jaar nog meer de interactie met het publiek. Altijd eens met zo'n grote vendel willen rondzwaaien of meedoen met een showoefening? Aanstaande zondag kan het.

Alle afdelingen van de vereniging geven een demonstratie van hun kunnen, een laagdrempelige manier om met de verschillende disciplines kennis te maken en uit te proberen. Meedoen mag dus, maar voor wie gewoon lekker van de mooie natuur in het park of de relaxte zomersfeer wil genieten, is natuurlijk ook van harte welkom. De picknick past helemaal in de ontwikkeling van zowel Switbertus als ook Stichting Wentholtpark die het park ook steeds aantrekkelijker wil maken voor bezoekers. Breng dus familie en/of vrienden mee en geniet van het gezellige samenzijn. Of gebruik het Wentholtpark die dag als pauzepunt van één van die mooie fietstochten door de Achterhoek! Er is geen horecavoorziening aanwezig dus breng zelf wat te eten en drinken mee.

Houd de website of facebookpagina van St. Switbertus of Stichting Wentholtpark in de gaten voor verdere ontwikkelingen en aankondigingen.