Programma ZSOM

LICHTENVOORDE - Iedere week wordt een programma uitgezonden in de Antoniushove te Lichtenvoorde. Deze uitzending is op 13 juli 2018 en begint om 15.00 uur.

1. ZSOM Regiojournaal
Ook in 2018 wordt u op de hoogte gehouden van het laatste nieuws en actualiteiten van de afgelopen 2 weken uit de regio in het regiojournaal.

2. Marianum gala-avond
ZSOM heeft opnames gemaakt van hoe de Marianum eind-examen-kandidaten in galakleding en met bijzondere vervoersmiddelen naar hun feestavond gingen. Het vele publiek ontving de kandidaten enthousiast met luid applaus. Vandaag het eerste deel van deze reportage

3. ZSOM Regiojournaal

4. In de Vlaamsche Pot
In de maanden februari, maart en april werd de klucht 'In de Vlaamsche Pot' opgevoerd in heel veel theaters in Nederland. ZSOM is gevraagd om van deze voorstelling tv-opnames te maken die u vandaag kunt bekijken. Het publiek maakte opnieuw kennis met de gebeurtenissen in restaurant 'In de Vlaamsche Pot' van de hysterische eigenaar Karel (gespeeld door Bas Muijs) en zijn partner en chef-kok Luciƫn (gespeeld door Onno Innemee). Andere hoofdrolspelers zijn Arijan van Bavel ('Adje'), Bettina Holwerda en Sabine Beens. Geniet mee van deze geweldige klucht vol met reusachtige cliche's. Vandaag het eerste deel.

Kijk ook op www.zsom.nl
Op onze website kunt u kijken naar verschillende reportages en natuurlijk het weekjournaal