Nieuwe bestuurder Paraat-scholen

OOST GELRE - Mevrouw Marjolein Wenting wordt per 1 september 2018 voorzitter van het College van Bestuur van Stichting LIMA (11 scholen in de gemeente Oost Gelre). Zij heeft binnen het primair onderwijs bewezen successen op het gebied van leiding geven aan complexere organisaties en het efficiënt stroomlijnen van processen. Sinds 2001 is ze werkzaam als directeur in het primair onderwijs. Ze is gestart in Rosmalen en vanaf 2005 in Didam werkzaam.

Stichting LIMA vormt met Reflexis Openbaar Basisonderwijs het samenwerkingsverband Paraat scholen (19 scholen in de gemeenten Aalten, Montferland, Oost Gelre en Oude IJsselstreek).
Met Marjolein Wenting krijgt stichting LIMA een inspirerende bestuurder met ruime ervaring in het primair onderwijs. De Raad van Toezicht is ervan overtuigd dat Marjolein Wenting samen met haar collega bestuurder van Reflexis, Frans Stieber, een sterk team voor Paraat scholen zal vormen. Marjolein Wenting: "In het primair onderwijs ligt mijn passie en mijn uitdaging. Ik word geïnspireerd door kinderen, de bevlogenheid van professionals en de betrokkenheid van de samenleving. Ik neem graag mijn ervaring mee en kijk er naar uit om, samen met alle andere professionals van Stichting Lima / Paraat scholen, alle uitdagingen met een open vizier aan te gaan."