Hidde Jurjus. Foto: André Kaal
Hidde Jurjus. Foto: André Kaal Foto: André Kaal

Henk de Jong kijkt tevreden terug op het trainingskamp

DOETINCHEM / MARIËNVELDE - Na vijf dagen Epe keerden de mannen van Henk de Jong zaterdagmiddag terug naar Doetinchem. Trainer Henk de Jong is zeer tevreden over de dagen op de Veluwe en geeft vlak voor de laatste training een actuele update over de status van zijn selectie. Maandagmorgen start de groep weer op met een training bij SVDW. Dinsdag 31 juli treedt De Graafschap in Mariënvelde aan tegen de kersverse Griekse eredivisionist Aris Thessaloniki. Om 19.00 uur is de aftrap.

Dank aan supporters

Het elftal van Henk de Jong komt dan op volle oorlogssterkte. Met onder andere Hidde Jurjus, Ted van de Pavert en Stef Nijland. Geen geblesseerden, dus een basis die ook tegen Feyenoord in het veld zal staan. De wedstrijd van De Graafschap trekt na verwachting meer dan duizend supporters naar Mariënvelde.

Het veld ligt er perfect bij en de wedstrijd zal onder prima omstandigheden gespeeld kunnen worden richting de openingswedstrijd tegen Feyenoord op 12 augustus. Het weerzien met oude bekenden en de kennismaking met nieuwe gezichten zullen mooie plaatjes opleveren.

De Graafschap gewild en geliefd
Henk: "Heel Nederland heeft weer kunnen zien hoe de Achterhoek het voetbal beleeft. Met een geweldige sfeer en gemiddeld ruim 8300 supporters hebben de spelers zich het hele seizoen gesteund gevoeld. Daarvoor willen wij onze hartelijke dank uitspreken. We mogen trots zijn dat de binding tussen club en supporters zo hecht is."

De wedstrijd De Graafschap - Aris Thessaloniki is op dinsdag 31 juli om 19.00 uur in Mariënvelde. Parkeren is gratis maar de organisatie adviseert om zoveel mogelijk op de fiets te komen. Kassa's open vanaf 17.30 uur. Kaarten in de voorverkoop bij schildersbedrijf Bevabro in Zieuwent en café Wieggers in Mariënvelde.