ZSOM in Antoniushove

LICHTENVOORDE - De wekelijkse uitzending van de ZSOM in Careaz Antoniushove is altijd op vrijdag en begint om 15.00 uur. Deze week ziet het programma er als volgt uit.

ZSOM Regiojournaal
Nieuws en actualiteiten uit de regio.

Openluchtspel Markelo
Op 21 juli heeft de ZSOM opnames gemaakt van het openluchtspel ''t Kan raar loop'n', welke werd opgevoerd in het openluchttheater De Kösterskoele te Markelo. Het stuk van dit jaar speelt zich af bij camping Beekzicht. Van Dam is de eigenaar van deze camping en niet al te precies met het bijhouden van de administratie. Rosalie en haar dochter Christel beheren de camping en vinden het niets dat Van Dam er zo mee omgaat.
Buurman Berend Blok heeft zich al jaren verzet tegen de camping. Het terrein was vroeger in het bezit van de familie Blok maar die hebben een nieuwe boerderij een stukje verderop. De spelersgroep van de Kösterskoele stond weer garant voor een fantastisch openluchtspel met een boeiend verhaal met vele humoristische scenes. Vandaag het laatste bedrijf.

Bloemencorso Winterswijk 2017
Ieder jaar maakt de ZSOM opnames van de bloemencorso's van Winterswijk, Beltrum en Lichtenvoorde. Op dit moment zijn alle wagenbouwers in deze plaatsen volop in de weer met de bouw van hun corso wagens. Vooruitlopend op deze corso's kunt u de komende weken terugkijken naar de bloemencorso's van 2017. In deze uitzending het bloemencorso van Winterswijk, dat op 26 augustus 2017 plaatsvond.


www.zsom.nl