Gilde Winterswijk start met nieuw cursus-seizoen

WINTERSWIJK - Gilde Winterswijk stelt iedereen in de gelegenheid om zich op te geven voor de cursussen uit het aanbod voor het cursusjaar 2018/2019. Dat kan op vrijdag 31 augustus en zaterdag 1 september van 10.00 tot 12.00 uur bij het onderkomen van het Gilde aan de Morsestraat 31 in Winterswijk.

Voor met name 50-plussers biedt het Gilde de mogelijkheid om de kennis en vaardigheden te vergroten. Bij het Gilde worden de cursussen gegeven door vrijwilligers, die hun creativiteit, kennis en ervaring aanbieden. Daarvan kan men tegen een geringe vergoeding gebruikmaken. Men kan voor allerlei cursussen bij het Gilde terecht. Een greep uit het aanbod: Conversatie Engels en Duits, Digitale fotobewerking, diverse Computercursussen en werken met Android-tablet of met iPad. Bij voldoende belangstelling komt er een korte cursus om de toetsenbord-vaardigheid te vergroten. Bij Gilde Winterswijk geldt: werken met kleine groepjes in een ongedwongen sfeer. Voor meer informatie en een compleet overzicht van alle cursussen kan men terecht op de website.
Gedurende het cursusjaar is het Gilde-gebouw aan de Morsestraat 31 iedere vrijdagochtend van 10.00 tot 11.30 uur geopend voor de Computer-inloopochtend. Er is dan een computerdeskundige aanwezig. Bij hem kan men terecht met allerlei vragen over computers, software en multimedia (zoals smartphone en het gebruik van apps).
Het Gilde verzorgt ook dorpsrondleidingen met een gids in en om Winterswijk; zowel wandelend als op de fiets. Maar ook digitaal via de beamer met plaatjes en een verhaal. Heel geschikt als onderdeel van een buurt-, familie- of bedrijfsfeestje. Voor informatie of het maken van een afspraak kan worden gebeld met 0543-514159. Een afspraak maken is ook mogelijk via de VVV Witerswijk.


www.gilde-winterswijk.com