Ontmoetingsavond St. Paulusparochie

REGIO - De commissie Ontmoeting & Inspiratie van de St. Paulusparochie organiseert opnieuw een ontmoetingsavond met de moslimgemeenschap. In 2017 waren ongeveer 25 mensen te gast in het Islamitische Gebedshuis van Groenlo. De tweede ontmoetingsavond vindt plaats op donderdag 20 september in de Molenberg in Groenlo, zaal 't Kormelink, aan de Ziekenhuisstraat. Iedereen is vanaf 19.00 uur welkom voor koffie/thee. Om 19.30 uur zal, in overleg met de moslimgemeenschap van Groenlo, Saïd Bouharrou een inleiding verzorgen over het thema van de avond. De avond zal uiterlijk 22.00 uur afgesloten worden.

Saïd Bouharrou heeft in 2015 de Burgemeester Dalesprijs in gekregen vanwege zijn uitzonderlijke inzet tegen discriminatie en racisme. Pax, de interkerkelijke vredesbeweging, heeft hem de titel 'bruggenbouwer' verleend voor zijn initiatief om te komen tot een Vredesverklaring van Nijmegen.
Hij is tevens betrokken bij diverse andere initiatieven die de dialoog tussen geloofsgemeenschappen op gang brengen.
Wie de bijeenkomst wil bijwonen wordt verzocht zich aan te melden, uiterlijk maandag 17 september, bij Peter Müller, tel. 0544 463045, maar liever via de mail: pjamueller@gmail.com.