Freek Heinsbroek (links) ontvangt de toernooibeker uit handen van toernooidirecteur John Domhof. Foto: PR
Freek Heinsbroek (links) ontvangt de toernooibeker uit handen van toernooidirecteur John Domhof. Foto: PR

Longa '30 winnaar State of Art Keitoernooi 2018

LICHTENVOORDE - Longa '30 heeft het eigen State of Art Keitoernooi gewonnen. Nadat het dinsdag AZSV met 4-1 opzij had gezet, won het zaterdag met liefst 7-2 van Grol. Onder meer door vijf doelpunten van Thom Berendsen.

RKZVC won ook beide wedstrijden (dinsdag met 5-1 van Grol en zaterdag met 3-2 van AZSV), maar moest het op doelsaldo ruim afleggen ten opzichte van Longa '30. Vorig jaar waren de rollen nog omgekeerd, toen won RKZVC het toernooi op doelsaldo. AZSV eindigt net als vorig jaar op de derde plaats. De vierde plek is voor Grol.

Toernooidirecteur John Domhof kon terugkijken op een geslaagd Keitoernooi, dat voor de 38ste keer werd georganiseerd. Hij overhandigde na afloop de toernooibeker aan aanvoerder Freek Heinsbroek van Longa '30. Twee mooie toernooidagen en een goed opgekomen publiek leverde dus alom blije gezichten op in de Treffer.

De competitie begint voor Longa '30 pas op 23 september met een uitduel tegen Rigtersbleek. De bekercampagne start zondag 2 september met een uitwedstrijd tegen VIOD.