Zwembad Meekenesch viert eerste lustrum

LICHTENVOORDE - Altijd al eens in de machinekamer willen kijken, een echte duik willen maken of de eerste Lichtenvoordse water-tafel-stapel-kampioen willen worden? Zaterdag 15 september kan het tijdens het open huis bij zwembad Meekenesch ter ere van het vijfjarig jubileum.

Meekenesch pakt flink uit ter ere van haar eerste lustrum. Naast een kijkje achter de schermen komt er op het binnenterrein een grote duiktank te staan waar bezoekers onder begeleiding een duik kunnen maken. Voor wie niet nat wil worden; aan de buitenzijde kun je zien hoe het er onder water aan toe gaat. De brandweer geeft deze dag ook akte de présence en speciaal voor kinderen zijn er feestelijke activiteiten, zoals een air trampoline, een mega buikschuifbaan en zelfs een heuse swim-in bioscoop.

Water-tafel-stapel-kampioen
Doe samen met je vrienden, vereniging of familie mee aan het water-tafel-stapel-spel. Wie stapelt er in het water binnen vijf minuten zoveel mogelijk teamleden op een tafel van een halve vierkante meter? Groot, klein, jong en oud, iedereen die kan zwemmen, kan meedoen met dit spectaculaire spel. Samen moet je tien seconden blijven staan voor een geldige poging en naast de eer om je de eerste Lichtenvoordse water-tafel-stapel-kampioen te mogen noemen, is er een prachtige beker te winnen. Meedoen? Stuur een mailtje naar jeroen@meekenesch.nl. Aanvang: 13.00 uur.

Breng dus zaterdag 14 september je zwemspullen mee en kom van 11.00 tot 14.00 uur naar de Kerkhoflaan 5, de koffie/thee/ranja staan klaar. Volg zwembad Meekenesch op Facebook en de komende weken in deze krant voor meer informatie over het jubileum en het open huis.