Foto: PR
Foto: PR Foto: GKWfotografie.nl

Instuif

LICHTENVOORDE - Op zondag 2 september start bij woon- en zorgcentrum Antoniushove weer de Instuif. Vanaf 14.30 uur treden zangtrio Carmelita en de line dance-groep van de Koppelpaarden op in het Grand Café aan de Rapenburgsestraat 33. De toegang 5 euro.

Carmelita is opgericht in 2016 en bestaat uit Yvonne (zang), Johan (percussie en zang) en Gerrit (gitaar, mondharmonica en zang). Door het gebruik van drie verschillende stemmen krijgen de nummers een eigen karakter. Het repertoire bevat een schat aan mooie liedjes in het Engels, Nederlands en Achterhoeks. Uiteenlopend van oude bekende klassieke nummers van de Beatles, Dire Straits, Creedence Clearwater Revival, Eric Clapton en Linda Ronstadt. Van muziek uit de periode 1920 – 1930 zoals van Madeleine Peyroux tot eigentijdse nummers van Claudia de Breij en Adèle. En van sfeervolle luisterliedjes tot swingende hits uit het blues en jazz genre.

Naast dit zangtrio treedt line dancegroep 'Op de Riege' op. Ze bestaat inmiddels al twintig jaar. Geniet van hun swingende optreden op aanstekelijke countrymuziek. Leiding: Jan Willem Meijer uit Winterswijk. (Zie ook de keitjes)