Afbeelding
Foto:

Steentjes Makelaars draagt 'steentje' bij aan een sportief Oost Gelre

Steentjes Makelaars is actief in de makelaardij, verzekeringen, hypotheken en pensioenen en is zelfstandig adviseur van Regiobank. Het dienstverlenende bedrijf is diepgeworteld in Oost Gelre en omgeving. Mede-eigenaar Wout Steentjes: "Door sponsoring van verschillende sportverenigingen zoals Longa'59 dragen we ons "Steentje" graag bij aan de leefbaarheid en sportiviteit in Oost Gelre."

Laagdrempelig en toegankelijk voor jong en oud, dat is wat Steentjes Makelaars wil zijn. Als zelfstandig adviseur van Regiobank kan iedereen aan de balie terecht voor vragen en advies. Klanten stellen dat op prijs ervaart Wout die samen met zijn broer Rik eigenaar is van het kantoor met vestigingen in Lichtenvoorde, Groenlo en Eibergen. "Op alle kantoren kunnen klanten voor al onze diensten terecht. Een goed klantadvies is belangrijk. We steken dan ook veel tijd in opleidingen van onze medewerkers. Iedereen heeft zijn eigen specialisme, maar is ook breed inzetbaar. Hierdoor kunnen we tijdens openingstijden altijd mensen helpen, ook als een specialist niet aanwezig is."

Huizenmarkt
De kracht van het kantoor is de diversiteit in diensten. Dit biedt voordelen voor de klant, die één aanspreekpunt voor alle financiële diensten heeft. Die brede dienstverlening heeft het kantoor ook in een rustigere tijd de afgelopen jaren geholpen. Vandaag de dag is de problematiek van een heel andere orde. "Het is voor jongeren momenteel niet makkelijk om aan woonruimte te komen. Dit heeft te maken met het besluit van de gemeente en provincie om minder woningen te bouwen vanwege de te verwachten krimp. Ook het aanbod huurwoningen is gering. Wat je nu ziet is dat huizen soms al zijn verkocht zonder dat ze officieel te koop hebben gestaan. Onze begeleiding vindt vaak achteraf plaats en onze adviesrol is nog belangrijker."

Sponsoring
Als regionale ondernemer vindt Steentjes Makelaars het belangrijk een bijdrage te leveren aan de leefbaarheid van de gemeenschap. Naast het bedrijfsleven en de middenstand vervult het verenigingsleven hierin een belangrijke rol. Wout: "We sponsoren dan ook verschillende sportverenigingen waaronder Longa'59. Volleybal is een mooie sport en onze kinderen hebben fijne sportieve jaren beleefd als volleyballers bij Longa'59. Voor het voortbestaan van verenigingen zijn sponsoren erg belangrijk. Daar nemen we dan ook onze verantwoordelijkheid in!"

Voor meer informatie over Steentjes: www.steentjes.nl