Koppelpaarden viert ouderwets gezellig kermis in nieuw jasje

LICHTENVOORDE – Voor wie de afgelopen maanden onder een steen heeft gelegen; hotel De Koppelpaarden heeft naast een complete metamorfose een hele nieuwe personeelsbezetting gekregen. Na een prima start met Pasen volgt nu de vuurdoop; aanstaand weekend draait het team zijn eerste kermis.

Zowel aan de buiten- als binnenkant is er veel veranderd bij De Koppelpaarden maar één ding blijft onveranderd, aldus Berry Nales: "Met het feest der feesten is het in Keistad ouderwets gezellig kermis vieren in de huiskamer van Lichtenvoorde. Zondag en maandag zorgen Bennie Solo en Stimmung mit Peter voor feestelijk entertainment met hits uit binnen- en buitenland, afgewisseld met DJ Piet die op dinsdag zelfs de hele dag komt draaien."

Grillbuffet op maandag
Behalve flink feesten is er bij De Koppelpaarden ook gelegenheid om te zitten en gewoon rustig een biertje te drinken of een hapje te eten in de vorm van plate service. Speciaal op de maandag is er van 16.00 tot 20.00 uur doorlopend het grillbuffet met luxe vleessoorten en koude en warme bijgerechten. Berry: "Voor 18 euro koop je een bandje waarmee je onbeperkt, exclusief drankjes, van het buffet gebruik kunt maken. Onze koks zorgen doorlopend voor verse aanvoer zodat zowel vroege als late eters kunnen genieten van smakelijke gerechten. Immers, wie echt 'olderwets' kermis viert, moet wel goed eten!"

De polsbandjes zijn vanaf woensdag 5 september en op kermismaandag te koop bij De Koppelpaarden. Zie voor meer informatie de advertentie elders in deze krant of kijk op www.dekoppelpaarden.com.