Afbeelding

Boerenerfconcert op landgoed
Het Hoge Meinen

OOST GELRE - Op zondag 16 september om 11.00 uur is het laatste boerenerfconcert van dit seizoen. Het concert vindt plaats op Landgoed het Hoge Meinen in Vragender. Dit keer met medewerking van Gut Feelings.

Gut Feelings bestaat uit René Berman (cello), Jan Insinger (cello piccolo), Marike Tuin (cello en viola da gamba) en Frank Wakelkamp (cello (picoccolo) en viola da gamba). Vier musici die hun sporen al verdiend hebben als solist en in bekende ensembles als Het Gelders Orkest, Holland Symfonia, Anima Eterna, Les Musiciens du Louvre en het Combattimento Consort. Ze blijken elkaar op het podium enorm te inspireren.

De gebruikte instrumenten vormen ook een uitdaging: de vier octaven die de cello omspant worden met een vijfde snaar (cello piccolo) nog eens uitgebreid. Voor een totaal andere klankkleur gebruikt het ensemble ook de viola da gamba, die elk van de spelers als instrument naast de cello bespeelt.
De gezelligheid en vakkundigheid van deze groep blijkt bij het publiek enorm aan te slaan, ook omdat elke speler verhalenderwijs contact legt met het publiek.

Toegang is vrij maar een gift is altijd welkom. Voor meer informatie kijk op ww.gutfeelings.nl of www.paaspopklassiek.nl.