Leer tijdens de proeflessen meer over de basisslagen en spelregels. Foto: Adobe Stock
Leer tijdens de proeflessen meer over de basisslagen en spelregels. Foto: Adobe Stock

Badmintonverenigingen Achterhoek houden gezamenlijke ledenwerfactie

ACHTERHOEK - Badmintonverenigingen in de Achterhoek hebben gezamenlijk een ledenwerfactie opgezet. Na de succesvolle start vorig jaar, bieden de verenigingen onder de naam 'Probeer badminton nu' 10 proeflessen aan. Tijdens deze proeflessen kan kennis worden gemaakt met de badmintonsport en worden de basisslagen en spelregels aangeleerd.

De verenigingen bieden verschillende lessen aan jeugd, volwassenen, 55-plussers (overdag) en aan aangepast sporters aan. Deelnemers betalen voor de proeflessen slechts 25 euro.

Inschrijven tot 30 september
Op de website is te zien welke 18 verenigingen aan de actie deelnemen en op welke dagen de verenigingen de proeflessen aanbieden. Zo kan iedereen een passende dag/avond en locatie vinden. De eerste lessen van de minicursus beginnen in de eerste week van oktober. Inschrijven kan via de website tot uiterlijk 30 september.


www.probeerbadminton.nu


Vragender zoekt volleyballers

VRAGENDER - KSV recreanten heren volleybal is nog op zoek naar enkele heren die zin hebben om anderhalf uur in de week mee te trainen in Vragender.

De trainingen zijn op dinsdagavond van 20.30 tot 22.00 uur in het MFA-gebouw. De avonden beginnen met een half uur trainen en daarna een uurtje gemoedelijk volleyballen want gezelligheid staat bij deze vereniging hoog in het vaandel. De trainer kent de kneepjes van het vak waardoor spierpijn de volgende dag vrijwel uitgesloten is.

Geïnteresseerd? Kom kennismaken en een paar keer gratis meetrainen. Voor wie eerst meer informatie wil, kan contact opnemen met tel. 06 233 131 33.