Programmering ZSOM

LICHTENVOORDE - Het programma van 28 september in de Antoniushove. Aanvang: 15.00 uur.

ZSOM Regiojournaal
Het laatste nieuws en actualiteiten van de afgelopen 2 weken in het regiojournaal.

Blaaskapel de Optimisten
Opgericht in 1974 op initiatief van een aantal leden van harmonie St. Antonius uit Breedenbroek maken de Optimisten sindsdien deel uit van deze harmonie. Op 25 maart 2017 gaf de blaaskapel een muzikaal concert in De Hofnar te Aalten. Vandaag het derde deel.

ZSOM Regiojournaal
Herhaling van het regionieuws.

Het dorpsgevoel….Tolkamer
Ons cultureel programma 'Het dorpsgevoel van...' komt deze keer uit de Tolkamer. Het dorp Tolkamer ligt aan de druksbevaren rivier van Europa, de Rijn. De naam Tolkamer komt uit de tijd dat schippers vroeger langs kwamen varen met de boot en tol moesten betalen. Tegenwoordig zijn het open grenzen geworden en kunnen ze zo doorvaren. Onze gidsen vandaag zijn de heer en mevrouw. Snip. Zij laten ons de mooiste en merkwaardige plekjes zien van dit bijzondere dorp.


Kledinginzameling voor Stichting Paardrijden Gehandicapten

OOST GELRE - De Stichting Paardrijden Gehandicapten Oost Achterhoek houdt in de week van 1 tot en met 5 oktober weer een inzameling van kleding en textiel.

Het moet voor iedereen mogelijk zijn om te komen paardrijden en mennen. Daarom rekent de stichting lage tarieven voor het rijden en mennen onder deskundige leiding en begeleiding. Tevens is er geld nodig om de materialen, koetsen en liften in goede conditie te houden. De kledinginzamelingsactie maakt dit mogelijk.

De komende tijd valt de VPOG-zak in de bus, met daarop vermeld op welke dag de kleding wordt ingezameld. De stichting SPG Oost Achterhoek verzoekt iedereen om textiel en kleding in die zak te doen en op de gemelde dag aan de straat te zetten. Wie aan één zak niet genoeg heeft, mag daarnaast ook eigen plastic zakken gebruiken. Wie geen zak heeft ontvangen of wanneer de zak niet wordt opgehaald, kan worden gebeld met tel. 0543-433 9690.

Meer informatie: www.spg-oostachterhoek.nl