Foto: Tonnie Schenk
Foto: Tonnie Schenk

Voorverkoop Keifestival start zaterdag

LICHTENVOORDE - Zaterdag 29 september trapt het Keifestival haar voorverkoop op ludieke wijze af.Tussen 19:00 en 00:00 uur kan men namelijk bij Tapperij van Ooijen terecht voor spotgoedkope Keifestival-tickets. Tijdens deze éénmalige actie zijn de kaarten voor slechts 15 euro te koop, met daarbij een gratis consumptie uit handen van Manus van Ooijen zelf. Na deze avond wordt de prijs verhoogd naar 17 euro 50 in de voorverkoop of 20 euro aan de kassa. Het Keifestival is op zaterdag 27 oktober.

Sinds enkele jaren start de Keifestival-voorverkoop met een eenmalige kortingsactie. "Het is gebleken dat dit erg goed werkt, op deze manier brengen we de mensen alvast in de stemming voor het Keifestival", aldus Onno Zijdel, mede-organisator. "Daarnaast is dit natuurlijk ook een prima reden voor een avondje kroeg. Het eerste drankje is dan ook van het huis!" Let wel; per bestelling kaarten trakteert Manus op één drankje.

Sinds enkele jaren is wordt het Keifestival weer georganiseerd in het centrum van Lichtenvoorde In tien verschillende zalen en kroegen zullen er maar liefst 17 optredens te zien zijn. De optredens vinden plaats bij zaal en huiskamer Meijer, zaal De Koppelpaarden, café De Kletskop, café Kruup, tapperij Van Ooijen, café De Zaak en in de intieme Concertainer. Daarnaast is dit jaar voor het eerst Markt 5 toegevoegd aan het programma.

Na zaterdag zijn de kaarten voor het Keifestival verkrijgbaar bij Westernman Jeans & Casuals, de deelnemende horeca en natuurlijk ook via de website. Echter worden er dan wel service- en transactiekosten door de ticketprovider in rekening gebracht. Voor de goedkoopste Keifestival-kaarten kom je dus komende zaterdag gewoon bij Tapperij van Ooijen, vanaf 19:00-00:00 uur. Na middernacht worden de reguliere voorverkoopprijzen gehanteerd.

Foto: Martijn Koolmees