Litac stoomt door

LICHTENVOORDE - De wedstrijd afgelopen vrijdag in en tegen rode lantaarndrager Nijmegen werd met grote overmacht gewonnen .
Een heel klein 'smetje' was misschien dat het geen 0-10 werd. Edwin Rensen moest in zijn eerste wedstrijd van de avond zijn meerdere erkennen in Clijsters. Sander Spijkers (nog steeds 100%) en Aaron Albeck hadden geen boodschap aan de tegenspartelende Nijmegenaren: zij wonnen al hun partijen. De koppositie werd daarmee nog weer iets versterkt. Aanstaande vrijdag wordt alweer de laatste wedstrijd van de eerste helft van de najaarscompetitie gespeeld. Dan komt Shot uit Wageningen in de Zandschoppe op bezoek. Dan kan tevens de tussenbalans worden opgemaakt.


Jeugdafdeling Litac

Eerste klasse afdeling Gelre
SKF 4 (Veenendaal) – Litac 1 2-8
Was SKF 3 vorige week net iets sterk voor de Lichtenvoordenaren, nu stond men tegenover de vierde uitgave van deze mega-tafeltennisvereniging. In deze wedstrijd werden de kansen volop benut. Vooral Teun Rensing en Jop Geelink lieten zich de kaas niet van het brood eten en kwamen tot de optimale score van drie punten. Ruben Bolk moest met iets minder genoegen nemen. Hij voegde één punt toe. Ook het punt in het dubbel werd meegenomen naar Lichtenvoorde. Dit team belooft in zijn debuut in de eerste klasse een goede middenmoter te worden.

Tweede klasse
Treffers Arnhem 4- Litac 2 3-7
Na een aarzelend begin in deze competitie -5-5 en een 8-2 nederlaag- was het dit keer hosanna. Grote man was Arno van Ooijen die geen enkele Arnhemmer een kans gaf en alle punten meenam naar Lichtenvoorde. Remco Harbers was iets meer bescheiden. Hij nam genoegen met twee punten. Sandor Lazzeri behaalde een mooie zege. Meer zat er dit keer niet in. Het dubbel leverde het zevende punt op.

Vierde klasse
Treffers Arnhem 6 – Litac 3 3-7
In deze min of meer beginnerscompetitie (opstapcompetitie) kwam het vierde team dit keer met vier man uit. Een team mag uit een variabel aantal spelers bestaan. De gebroeders Bluemink, Mees en Guus, leverden een mooi stuk tafeltenniswerk af; ieder won zijn twee partijen. Het andere duo, Arjan van Ooijen en Siebe Wellink, scoorde in het enkelspel ieder één keer en –net als eerstgenoemd duo- kwamen zij ook tot winst in het dubbel. Een mooi resultaat.