Afbeelding
Foto:

Lancering 60-jarig jubileum Longa`59

Zet 19 oktober 2019 alvast in je agenda! Op deze dag viert Longa'59 haar 60-jarig jubileum met een grote reünie voor alle Longa`59 (oud)leden en voor mensen die Longa`59 een warm hart toedragen. Zestig jaar, waar blijft de tijd? Wie kent onze vereniging niet? In heel Nederland vind je veel coryfeeën, speelsters, spelers en trainers van Longa`59. De meest bekende is ongetwijfeld oud-speelster Lonneke Slöetjes, die nu furore maakt in het Nederlands team in Japan.

Mis niets!
Gezelligheid is al bijna 60 jaar één van de pijlers van Longa`59. De jubileumcommissie bereidt zich momenteel voor op een jaar lang gezelligheid. De zolder in de Hamalandhal is een genot om de tijd door te brengen. Het lijkt wel een snoepwinkel! Je vindt er honderden foto`s, krantenknipsels en andere materialen die mooie Longa`59-herinneringen naar boven brengen. We organiseren het aankomende jaar activiteiten en een feest en houden je op de hoogte van diverse in het oog springende zaken. Houd de Facebookpagina (60-jarig jubileum Longa59), andere media en de website dus in de gaten! Zo hoef je niets te missen.

Mooie herinneringen
We lanceren het aankomende jaar ook periodiek foto's van vroegere tijden en trappen af met een foto uit de presentatiegids van 2000-2001. Hierin zie je onder andere Nathalie Reulink, Ilse Heutinck, Esther Spekschoor, toen als jonge 'deerntjes' spelend in de eredivisie en nu nog actief in Dames 1, in de promotieklasse. Nathalie is tevens lid van de jubileumcommissie.

We zien ernaar uit je op 19 oktober 2019 te ontmoeten om samen mooie herinneringen op te halen!

www.longa59.nl
FB: 60-jarig jubileum Longa59