'A Walk to Remember' in 2Gether

LICHTENVOORDE - Zaterdag 20 oktober draait er weer een film in 2Gether. Deze keer is gekozen voor de film A Walk to Remember, een film in de categorie drama en romantiek.

'A Walk to Remember' vertelt het verhaal van Landon en Jamie. Landon (Shane West) is de populaire jongen op school die samen met zijn bende iedereen die niet aan hun standaardnormen voldoet beledigt. Echter, wanneer Landon en zijn bende op een nacht een grap willen uithalen met een jongen, loopt dit ernstig uit de hand. De jongen komt in het ziekenhuis terecht. Als straf moet Landon les geven aan jonge probleemstudenten. Dit zou hem terug met beide voeten op de grond moeten zetten. Zo leert hij Jamie (Mandy Moore) kennen bij wie hij schoorvoetend om hulp gaat vragen bij deze activiteiten. Hij voelt zich aangetrokken tot Jamie die beschikt over een levensvreugde die hij nooit voor mogelijk hield. Maar Jamie heeft zelf haar redenen om de liefde te ontvluchten tot het onmogelijk wordt deze nog langer te ontkennen.

De film start om 20.00 uur en is vrij toegankelijk voor iedereen. De filmavond wordt georganiseerd door LICHT aan de Dijkstraat 13.