Actiefoto van een aantal schutters. Foto: PR
Actiefoto van een aantal schutters. Foto: PR

St. Switbertus succesvol tijdens eigen wedstrijd

LICHTENVOORDE - In het weekend van 13-14 oktober organiseerde handboogsportvereniging St. Switbertus de eerste indoorwedstrijd dit competitieseizoen. Op en om de 10 indoor-banen van De Swite was het gezellig druk. Met 81 schutters van 9 verenigingen uit regio 104 (Oost Nederland) was de wedstrijd zeer goed bezet.

De wedstrijd ging over twee heulen van 30 pijlen op 18 meter verspreid over drie dagdelen. Naast veel ervaren schutters schoot ook een aantal beginnende (jeugd) schutters mee voor het verkrijgen van de eerste wedstrijdervaring. Tijdens deze wedstrijd schoten 19 schutters van Sint Switbertus mee. Zeven ervan behaalden prijzen.

In de 1ste klasse Recurve werd Mike Reukers eerste (575 p.). In de 3de klasse Recurve behaalde Chris Liesting de derde plaats (440p.). In de Compound klasse 2 was de 1ste plaats voor Kyra Stottelaar (553 p.). Herman Jansen was 1ste in de Barebow klasse (476 p.). Bij de recurve Junioren werd Mick Zijdel 3de (503 p.). In de recurve Cadetten klasse werd Luuk Wisselink de 2de (552 p.). Bij de jongste jeugd eindigde Jesse Koolhof als 2e in de Aspirant barebow klasse. Totaaluitslag: www.st-switbertus.nl