Vrienden Schiet Toernooi en open middag jeugd

HARREVELD - Schietvereniging 't Gouden Oog organiseert ook dit jaar weer het Vrienden Schiet Toernooi. Deze vindt plaats op donderdag 1, vrijdag 2 en zaterdag 3 november op de schietbanen van 't Gouden Oog in dorpshuis 't Kempken aan de Ursulastraat 2 in Harreveld.

De schietbanen zijn open vanaf 19.30 uur. Iedereen wordt uitgenodigd om met een team van vier personen een serie kaarten te komen schieten. Inleggeld bedraagt 6 euro per team. Tevens zijn er ook een aantal extra attractiebanen beschikbaar, waarop geschoten kan worden. Aanmelden of meer informatie via G. Wopereis 06-1357 5165.

Daarnaast is er op zaterdagmiddag tussen 14:00 en 16:00 uur speciaal voor alle kinderen onder de 18 jaar een open middag. Kinderen mogen alleen of onder begeleiding van hun ouders een serie kaarten komen schieten. Ook dan zijn de extra attractiebanen beschikbaar. Toegang is gratis.


KSV loopt eerste verliespunten op

VRAGENDER - KSV 1 verloor vandaag met 0-2 van Sportclub Overdinkel en liep hiermee de eerste verliespunten van het seizoen op.

Sportclub Overdinkel startte de wedstrijd feller en beter dan KSV. De eerste 20 minuten speelde Overdinkel de club uit Vragender helemaal zoek. Het leidde echter niet tot hele grote kansen voor de ploeg uit Twente. Daarna kreeg KSV wat meer grip op de wedstrijd waardoor het spel wat meer in evenwicht kwam. De eerste helft was niet bepaald spannend. De grootste kans was pas in de 41ste minuut voor Overdinkel; waarbij de speler zichzelf een schietkans creëerde waar een mooie actie aan vooraf ging.

Ook de tweede helft begon Sportclub Overdinkel sterker aan de wedstrijd. KSV kwam nauwelijks onder de druk uit. In de 47ste minuut kwam Overdinkel op een 1-0 voorsprong. Na een mooie steekpass verscheen de linksbuiten alleen voor keeper Wesley Keegstra en schoot de bal onder Wesley door in de goal. Met een sliding probeerde laatste man Jorrit Spexgoor het doelpunt nog te voorkomen. Maar de scheidsrechter gaf aan dat de bal volledig over de lijn was geweest en het een doelpunt was. Na 60 minuten kwam de eerste tegenstoot van KSV in de tweede helft. Na een voorzet van Twan Jurjus van de rechterflank, schoot Erwin van de Wolfshaar op goal. De bal werd nog van richting veranderd door een been van een verdediger van Overdinkel waardoor de inzet van Erwin naast de goal belandde. In de 72ste minuut liep KSV tegen een 2-0 achterstand aan door slecht uitverdedigen van de KSV verdediging. De bal werd door een aanvaller van Overdinkel veroverd op zo'n 10 meter voor de 16, waarna de spits met een ferme knal de bal links onderin de hoek van de goal achter doelman Wesley Keegstra schoot. Deze achterstand kwam KSV niet meer te boven. Toch was er in de 82ste minuut nog een kans voor de aansluitingstreffer. Na een mooie voorzet van links kopte Teun Lageschaar de bal hard tegen de buitenkant van de paal. Dit was de kans voor KSV om nog wat van de wedstrijd te maken. In de 88ste minuut kreeg Overdinkel nog een grote kans op 3-0. Het schot op goal van dichtbij werd knap overgetikt door keeper Wesley Keegstra.

Kort samengevat was er vandaag maar één team dat verdiende te winnen en dat was Sportclub Overdinkel. Hopelijk kan KSV zich volgende week revancheren in de uitwedstrijd tegen Rietmolen.