LZV Kuypers Hair&Wellness moet en blijft winnen

Afgelopen vrijdag werd de moeilijke uitwedstrijd in Apeldoorn met 1-4 gewonnen.
Futsal Apeldoorn 2 is een opleidingsteam waar potentiële, jonge spelers zich zeer goed staande houden in de eerste divisie en waar veel tegenstanders de tanden op stuk bijten. Ze spelen snel en in een hoog tempo, zoals ook afgelopen vrijdag.

De eerste helft scoorde alleen Yordi Oriens uit een ingestudeerde corner. Na de gelijkmaker in de tweede helft wilden de jonge spelers van Apeldoorn iets te veel. De ruimtes werden groter en er kwamen meer kansen voor LZV. Daardoor kon LZV uitlopen tot een score van 4-1 door goals van Dylan de Bruin, Redouan Hazzat en Omar Neijari.

A.s. vrijdag om 21.00 uur speelt LZV de zeer belangrijke thuiswedstrijd tegen de nummer één, FCK De Hommel uit Den Bosch met alleen spelers die in het verleden in de eredivisie gespeeld hebben, zoals Karim Balie.
Kom de topper bekijken voor de voorlopige nummer één positie!