Nico, Tim en Jan bij Taste Stage of Art

GROENLO - In november staan er weer een aantal top-artiesten op het podium van Rockcafé Taste tijdens de Taste Stage of Art.

Op zondagmiddag 11 november is het de beurt aan Nico Dijkshoorn en Tim Knol. Zij hebben Rockcafé Taste gesmeekt of ze een keertje samen in Taste mochten spelen. Nou, vooruit dan maar...
Tim en Nico mogen een middag lang doen waar ze zin in hebben. Liedjes, soundscapes, ter plekke geschreven verhalen, een eerbetoon aan hun muziekhelden, keyboards, gitaren en een slidegitaar, maar vooral vriendschap. Het komt allemaal voorbij, mis het niet. Een avond Tim en Nico. Omdat zij het willen en omdat Roland en Marion het willen. In Taste. Waar anders? De middag begint om 16:00 uur en de entree is 12 euro 50. Alleen voorverkoop.

Donderdagavond 15 november kan het publiek komen genieten van 'Het Beste' van Jan Rot. Na veertig jaar 'nieuw nieuw nieuw' maakt Jan Rot een keus uit 700 Rotliedjes, op plaat gezet door hem of anderen.

Eerbetoon aan muzikale helden

Van topvertalingen van Beatles en Stones tot Randy Newman en Bruce Springsteen.

Met eigen klassiekers als 'Hard zingend in het donker' en het lied over zijn moeder waarmee Jan de Annie MG Schmidt-prijs won. 'Het Beste moet nog komen' zingt Jan op het nieuwe album Magistraal; volgens Frits Spits het beste Nederlandstalige album in tijden. En dat komt uit. Mis het niet! De avond begint om 21.00 uur en de entree is 10 euro. Alleen voorverkoop.

Kaarten zijn te koop tijdens openingsuren van Rockcafé Taste aan de Lievelderstraat 41.


www.rockcafetaste.nl