Foto: PR
Foto: PR Foto:

KVT viert 30 jaar met expositie

LICHTENVOORDE - Er wordt getekend, geschilderd, gewerkt met klei, gebakken en geglazuurd. De leden van kunstclub KVT zijn er druk mee geweest maar het resultaat mag er zeker zijn. Aanstaande zondag 4 november kan het publiek het vele creatieve werk komen bewonderen tijdens de opening van de expositie bij Den Diek aan de Dijkstraat in Lichtenvoorde. Deze expositie in samenwerking met Galerie Lodiek is ter ere van het 30-jarig jubileum van de KVT.

Zowel beginners als gevorderden laten hun werk zien. Voorop staat het plezier dat men beleeft aan het maken van eigen werk. Om 14.00 uur is de officiƫle opening in Galerie Lodiek waarbij ook wethouder Jos Hoenderboom aanwezig is. Iedereen is van harte welkom.

Leden aan het werk!
Deze zondagmiddag zijn schilders en ceramisten aan het werk in het lokaal waar wekelijks de bijeenkomsten worden gehouden. Het publiek kan komen kijken waar ze mee bezig zijn en tevens informeren waarom en hoe ze iets doen. Op deze manier kunt u op een laagdrempelige manier kennis maken met de vereniging en ziet u hoe het tentoongestelde werk tot stand is gekomen. Met veel enthousiasme en passie vertellen leden over hun werk en over de kunstclub waar velen al heel lang lid van zijn.

Het wordt een drukke november-maand. Elke zondagmiddag zijn er extra activiteiten in de ruimte die al 30 jaar gebruikt wordt door de KVT. Let op de berichtgeving in deze krant en op de website www.kvt-lichtenvoorde.nl.

De KVT hoopt u bij Den Diek te mogen begroeten.

www.kvt-lichtenvoorde.nl