Genieten van de herfstkleuren tijdens de Reurlse Herfstwandeling. Foto: PR
Genieten van de herfstkleuren tijdens de Reurlse Herfstwandeling. Foto: PR

Reurlse Herfstwandeling

RUURLO - De Reurlse Herfstwandeling van de VVV Ruurlo, met verfrissende nieuwe routes, wordt dit jaar gehouden op zondag 11 november. Er wordt op deze dag gewandeld in een gebied dat zich kenmerkt door karakteristieke boerderijen, prachtige bossen en natuurgebieden.

Er kan gestart worden tussen 9.00 en 12.00 uur bij de VVV aan het Kerkplein 20 in Ruurlo. De afstanden zijn circa 6, 12 of 20 km. Honden mogen mee mits aangelijnd. De route is gemarkeerd met pijlen. Deelnamekosten zijn 3,50 euro per persoon. Informatie wordt verstrekt door de VVV Ruurlo, tel. 0573 453926. www.vvvruurlo.nl


Kledinginzameling Johanneskerk

LICHTENVOORDE - Zaterdagmorgen wordt de maandelijkse kleding inzameling gehouden waarvan de opbrengst bestemd is voor onderhoud van de Johanneskerk.

De deur van de Ni'je Whemerhof aan de Rentenierstraat 20 staat open voor deze inzameling. Kleding en schoeisel, schoon en in goede staat, kunnen gebracht worden. Wie niet in staat is om zelf de kleding of het schoeisel te brengen kan contact opnemen met de commissie. Zie voor gegevens het keitje in deze krant. De Rentenierstraat is vanaf de Dijkstraat bereikbaar.