Instuif met harmonicamuziek en goochelaar

LICHTENVOORDE - Zondag 4 november is er de traditionele Instuif in het Grand Café van de Antoniushove. Aanvang 14.30 uur en entree 5 euro.

Goochelaar Tom Krooshof
Tom is bezeten van het goochelen en heeft zichzelf diverse trucs aangeleerd. Hij heeft regelmatig contact met andere goochelaars en ontmoette ook de wereldberoemde Hans Klok. Tom treedt geregeld op bij braderieën, bedrijfs- en buurtfeesten. Tom woont in Eibergen en zijn optredens vinden veelal in de Achterhoek plaats. Naast het goochelen volgt hij in Enschede een studie media vormgeven.

Harmonica Club Ruurlo
Enthousiaste (amateur)muzikanten spelen op een traditionele 3-rijige harmonica. Het plezier van muziek maken staat voorop. Tevens proberen ze het authentieke Achterhoekse harmonicageluid vast te houden en te promoten. Het repertoire bestaat uit herkenbare liedjes uit de Achterhoek, Duitsland, Tirol, polka's, oudhollands- en zeemansliedjes en -bij gelegenheid- Sint Nicolaas- en kerstliedjes in de bijbehorende (Engelse) wals-, mars-, tango- of rumba maatverdeling. (Zie ook de keitjes)