Ruud Elferink over Fysio Fit Sport:
Ruud Elferink over Fysio Fit Sport: "Je moet het wel willen." Foto: PR

Fysio Fit Sport:
sport voor enthousiaste bikkels

LICHTENVOORDE - Vrijdag 16 november start Centrum in Beweging met Fysio Fit Sport. Deze wekelijkse prestatiegerichte training voor sporters en sportievelingen die intensief willen trainen, begint om 19.00 uur en het duurt tot 20.00 uur. Een groep bestaat uit maximaal twaalf personen die trainen onder toezicht van een sportfysiotherapeut. Deelnemers kunnen elk moment instappen.

Fysio Fit Sport is niet geschikt voor mensen die niet moe willen worden, bang zijn voor spierpijn, nooit echt serieus hebben gesport of op zoek zijn naar een gezelligheidsclubje. Wel voor sporters die net iets meer willen en nieuwe inzichten willen opdoen naast hun huidige training. Weer anderen vinden met Fysio Fit Sport juist die sportieve invulling waarnaar ze op zoek zijn. Volgens sportfysiotherapeut Ruud Elferink is Fysio Fit Sport ideaal voor sporters die grensverleggend willen trainen. "We begeleiden al deze mensen, al of niet lid van een sportclub, graag naar een nog hoger (sport)niveau."

Sporters
Ruud: "Of je nou bij een sportvereniging zit of gewoon flink aan je conditie wilt werken, bij Fysio Fit Sport ben je verzekerd van resultaatgerichte trainingen onder toeziend oog van een professional." Vooral dit laatste is volgens Ruud erg belangrijk. "Onze kracht is dat wij specialist in bewegen zijn. Wij leggen als fysiotherapeuten veel nadruk op een verantwoorde verbetering van conditie en bewegingsapparaat. We werken dan ook met veel variatie onder andere met HIT en andere intensieve sportprogramma's."

Uitdagend maatwerk
"Het is veel maatwerk" vervolgt Ruud, "sportspecifiek waar het moet maar altijd prikkelend en dynamisch. Fysio Fit Sport is vooral gericht op prestatieverbetering op sportniveau."
Ruud vertelt dat er wordt gewerkt om persoonlijke doelen na te streven, maar dat ook de kracht ligt in de dynamiek van een groep. Samen 'tot het gaatje' gaan is dan net wat makkelijker dan alleen.

Deelnemers aan Fysio Fit Sport hebben vooraf een intakesessie met Ruud Elferink om goede realistische doelen op te stellen en hiervoor een plan te maken, gericht op de specifieke wensen van de deelnemer. Opgeven kan telefonisch 0544 375 045 of op de praktijk van Centrum in Beweging.