LZV Kuypers Hair & Wellness wint de topper

LZV Kuypers Hair & Wellness heeft afgelopen vrijdag de topper tegen de nummer één, FCK de Hommel, gewonnen met 8-3. In een goed gevulde Hamalandhal was de topper een zeer boeiend voetbalgevecht waar elke speler goed van doordrongen was waar die avond om ging. LZV had een verlies partij dit jaar en mocht, om uitzicht te houden op FCK de Hommel, absoluut niet verliezen want de gasten uit Den Bosch hadden dit jaar nog geen wedstrijd verloren.

LZV begon zeer geconcentreerd en zorgvuldig en nam na een mooie actie van Dylan de Bruin de leiding via Joeye Jejajan. De gelijkmaker duurde niet lang maar voor rust herpakte LZV zich door nogmaals drie keer te scoren.

De tweede helft wist de Bossche ploeg nog terug te komen tot 4-3, waarna het nog even zeer spannend werd. Maar het power play van FCK werd goed beteugeld en bespeeld door mooie goals van Yordi Oriens (twee maal), Yassin Erdal en Dylan de Bruin, die een zeer mooi goal in de slotseconde achter het standbeen scoorde.

Door deze overwinning blijven de zaalvoetballers van LZV in de top drie van deze spannende competitie staan.

Deze week is LZV vrij en volgende week wordt er gespeeld in Ede.
Op 23 november is de eerst volgende thuiswedstrijd tegen de nummer vier, uit Werkendam.