Leerlingen aan het werk. Foto: Het Hof
Leerlingen aan het werk. Foto: Het Hof

Het Hof maakt kinderen Werelds Wijs!

LICHTENVOORDE - Openbare basisschool Het Hof is trots op haar Daltononderwijs en laat op woensdag 21 november graag zien wat dit onderwijs zo waardevol maakt voor kinderen. Ook wordt die dag het nieuwe motto gepresenteerd: Het Hof, Werelds Wijs!

Werelds Wijs
Tijden en opvattingen veranderen sneller dan ooit. Hoe bereiden we kinderen voor op de toekomst? Het Hof biedt haar leerlingen met de Daltonmethode dé vaardigheden die zij nodig hebben om zelfverzekerd en vol vertrouwen de toekomst in te stappen: zelfstandigheid, verantwoordelijkheid en reflectie. Verder is Het Hof de enige openbare school in Lichtenvoorde. Verschillen tussen mensen qua ideeën, achtergronden en culturen worden hier gevierd. Kinderen leren vanuit tolerantie en veerkracht hun eigen weg in de wereld uit te stippelen. Dit alles maakt leerlingen van Het Hof 'Werelds Wijs'!

Open dag
Kom kennismaken met Het Hof. Woensdag 21 november staat de school open voor iedereen (ouders met jonge en oudere kinderen, opa's en oma's, buren). Tot 12.00 uur draait het gewone schoolprogramma en is te zien hoe een dag op een Daltonschool eruit ziet. Het middagprogramma vanaf 12.00 uur met spelletjes is door groep 8 georganiseerd. Om 13.50 uur onthult de school op ludieke wijze haar nieuwe motto. De peutergroep en naschoolse opvang van Humanitas in het schoolgebouw zijn ook de hele dag geopend (tot 17.00 uur).

Wees ook Werelds Wijs, kom 21 november kijken op Het Hof! Zie ook de advertentie elders in deze krant.