Afbeelding
Foto:

Herinneringen ophalen

Op 19 oktober jl. was de kick-off van het jubileumjaar van Longa'59. De Facebookpagina '60-jarig jubileum longa59' is opgericht en de jubileumcommissie van Longa '59 is volop aan de slag met de voorbereidingen. Daar hoort het snuffelen in alle oude fotoalbums bij!

Talentvol herenteam
Tijdens het bekijken van alle foto's kom je heel veel bijzondere tegen. Zoals deze foto van het eerste herenteam dat in 1987 een zwaar bevochten promotie naar de tweede divisie afdwong tijdens de promotie-/degradatiewedstrijden. Het was een mooi team van ervaren rotten en aanstormend jeugdig talent. De promotie naar de tweede divisie was de kroon op het werk van trainer Ferry Hoekstra. In de tweede divisie werd gestart met een nieuwe trainer Ton van Dijk. Een aantal van de, toen nog, jongelingen heeft het uiteindelijk tot het eredivisieniveau geschopt. Als de huidige Longa'59 speelsters goed kijken, herkennen ze tussen deze veelal besnorde mannen misschien hun huidige trainer wel. Longa '59 is altijd een kweekvijver geweest van talent, ook bij de heren. Wat zou het mooi zijn als dit in de toekomst weer gaat gebeuren! En wie weet, treft een groot deel van deze mannen elkaar 19 oktober 2019 op het jubileumfeest.

Stuur je foto/bericht
Heb jij ook mooie herinneringen aan jouw tijd bij Longa '59 en wil je die met ons delen? Stuur een bericht en/of een foto naar longa59jubileum@outlook.com. Wil je weten wat er allemaal gaat gebeuren in het jubileumjaar? Like dan de speciale Facebookpagina zodat je altijd op de hoogte bent!