Join the Wolfpack. Foto: PR
Join the Wolfpack. Foto: PR Foto:

Join the Wolf Pack bij Taste

GROENLO - Powerrockband Join the Wolf Pack komt 24 november wederom naar Rockcafé Taste in Groenlo.

Join the Wolf Pack is een initiatief van zanger/componist en frontman Roland Brons. De band is het vervolg op Brons' eerdere muzikale activiteiten met The Wild Romance. Hij toerde vijf jaar lang in binnen- en buitenland als leadzanger en gitarist met de oud-bandleden van Herman Brood (onder andere Lademacher, Hollestelle, Cooijmans, en Englebert) en stond in zalen als Paradiso, Dru, La Salla (Spanje) en op het Magneet Festival. In 2016 richtte Brons de powerrockband Join the Wolf Pack op. De band bestaat uit ervaren muzikanten uit het (inter)nationale circuit: Roland Brons zang/gitaar, Robbert-Paul Verkade gitaar/zang, Fabyan Visser drums/zang, Prashant 'Benjamin Kanhai basgitaar/zang. De invloeden van Herman Brood, Foo Fighters, Joe Satriani, Steve Lukather en Neil Young zijn duidelijk te horen in de eigen stijl van de band. Join The Wolf Pack is geen coverband, hoewel er wel een aantal bekende nummers voorbij zal komen in de shows.

De aanvang is 22.00 uur en de entree is als altijd gratis.


Show om nieuwbouw en 125 jaar Klein Nibbelink te vieren

BREDEVOORT – Land- en Tuinbouw Mechanisatie Klein Nibbelink in Bredevoort viert de opening van het nieuwe bedrijfspand op donderdag 22, vrijdag 23 en zaterdag 24 november met een grote show. Ook wordt dan gevierd dat het familiebedrijf 125 jaar bestaat.

Het team van Klein Nibbelink laat belangstellenden graag het nieuwe pand en hun activiteiten zien tijdens de show. De openingstijden zijn op donderdag 22 november van 10.00 tot 17.00 uur, op vrijdag 23 november van 10.00 tot 22.00 uur en op zaterdag 24 november van 10.00 tot 17.00 uur. Iedereen is dan van harte welkom in het prachtige bedrijf aan de Winterswijksestraat in Bredevoort.

Op onze site www.elna.nl vindt u een mooi interview met Bernd Klein Nibbelink door onze redacteur Lydia ter Welle.


Inzameling kleding voor Johanneskerk

LICHTENVOORDE - Zaterdagmorgen wordt de maandelijkse kleding inzameling gehouden waarvan de opbrengst bestemd is voor onderhoud van de Johanneskerk. De deur van de Ni'je Whemerhof aan de Rentenierstraat 20 staat open voor deze inzameling. Kleding en schoeisel, schoon en in goede staat, kunnen gebracht worden. Wie niet in staat is om zelf de kleding of het schoeisel te brengen kan contact opnemen met de kledingcommissie. Zie voor gegevens het keitje in deze krant. De Rentenierstraat is vanaf de Dijkstraat bereikbaar.


Veel belangstelling voor kruisjassen

VRAGENDER - Op maandag 5 november is het kruisjasseizoen van Beneman weer verder gegaan met een mooi deelnemersveld, maar liefst 66 kruisjassers. Na drie boompjes kaarten kon de ranglijst opgemaakt worden. Op de laatste plaats eindigden Bram te Moller / Peter Huisman met een score van 2762 punten. Derde werd het paar Coen Nijrolder / Pascal Lageschaar (4083 pnt) en tweede de heren Vincent Hulshof / Tonnie Klein Gunnewiek (4149 pnt). Met maar liefst 422 punten meer (4571 pnt) werd het paar Rudie ter Bogt / Bennie Overkamp eerste deze avond. Maandag 26 november wordt ronde drie van het kruisjasseizoen gespeeld. Om acht uur zal er weer gestart worden bij Beneman in Vragender. Meedoen doe je voor de gezelligheid, dus ook paren die niet voor alle acht avonden gaan, zijn van harte welkom. Ter info: op zondag 30 december staat het Vragenders kruisjaskampioenschap op de agenda!