LZV Kuypers Hair & Wellness levert twee punten in

Afgelopen vrijdag speelde LZV Kuypers Hair & Wellness tegen nummer 5 in competitie CFM/Transito uit Werkendam. Deze fysiek sterke ploeg had vorige week tegen Brasil'77 in Silvolde maar liefst met acht nul gewonnen, dus de manschappen van LZV waren gewaarschuwd.

Vanaf het begin van de wedstrijd zette de spelers van LZV hoge druk en liet de tegenstander bijna geen kans om een aanval op te zetten. Maar toch, totaal tegen de verhouding in ging de tegenstander met een onterecht gegeven vrije trap aan de leiding. Vlak voor rust werden de aanvalsgolven eindelijk beloont met een goal voor LZV.
De tweede helft gaf eenzelfde beeld, veel aanvallen van LZV en spaarzame counters van Transito. Uit een counter van hen scoorden ze de 1-2. Waarna LZV nog meer druk zette en uiteindelijk zeer moeizaam op voor sprong kwam, door twee goals van Cuneyt Avsar. In de laatste minuut kreeg Transito haar eerste corner welke zij wisten te promoveren tot de onverdiende gelijkmaker!

Het was echt een zure avond omdat LZV tachtig procent balbezit had en telkens de keeper en het houtwerk een sta in de weg was.
Door dit gelijke spel staan de jongens van Yassin Erdal nu drie punten achter de koploper.

Aanstaande vrijdag speelt LZV in Wychen een uitwedstrijd, waarna de week erna weer de belangrijke uitwedstrijd tegen de koploper in Tilburg volgt.