Foto: Willemien Kroezen
Foto: Willemien Kroezen Foto:

Sla je slag en doe mee met dynamic tennis

VRAGENDER - Elke donderdagavond van 19.30 tot 21.30 uur en zondagmorgen van 9.00 tot 11.00 uur spelen we dynamic tennis in het MFA gebouw te Vragender. De club is momenteel op zoek naar nieuwe spelers.

Dynamic tennis is een sport die wordt gespeeld op een badmintonveld. Hierbij worden de oude tafeltennisregels gecombineerd met die van tennis. Het badminton-net hangt op de grond. Je krijgt hierdoor een klein tennisveld. Er wordt gespeeld tot de 21 punten (met twee punten verschil). In het dubbelspel moet er net als bij het tafeltennis om de beurt geslagen worden. Er wordt gespeeld met een speciaal ontwikkeld racket, dat licht van gewicht is.

Ook in de winterdag in beweging blijven

Ook de speciale foam-bal is licht. Hierdoor is deze sport uitermate geschikt voor zowel de allerkleinsten als voor oudere mensen die de zware klappen van het tennis niet meer aan kunnen. Er is een minimaal risico op blessures, dus een hele goede sport om te doen na een intensief sportief leven óf juist voor mensen die op oudere leeftijd willen beginnen met sporten.

Ben je enthousiast geworden na het lezen van voorgaande, dan kun je een aantal keren vrijblijvend meedoen op genoemde trainingstijden en kennis maken met deze sport. Er zijn rackets en ballen voorradig. Je hoeft je niet van te voren aan te melden.

Aanbieding
Het is mogelijk om een halfjaarlijks abonnement af te sluiten bij dynamic tennis in Vragender, speciaal bedoeld voor actieve, sportieve mensen die in de winterdag in beweging willen blijven en sociale contacten willen blijven onderhouden. Met name tennissers die normaal buiten tennissen en door weersomstandigheden graag binnen een balletje willen slaan zijn van harte welkom. Informatie via René Spijkers: rene_anja_spijkers@hotmail.com.