Litac 1 en 4 Kampioen!

Met opnieuw een eindscore van maar liefst 10-0 op het scorebord is Litac 1 kampioen in de hoofdklasse en promoveert naar de landelijke 3de divisie. 10- 0 tegen de enige 'concurrent': TVO uit Oosterhout. Na de degradatie vorig seizoen gebeurde er in deze hoogste districtsklasse nu het omgekeerde. Met een straatlengte voorsprong lieten de Lichtenvoordenaren er geen moment van twijfel over wie de sterkste was. De hoogste persoonlijke score is voor Sander Spijkers die van de 21 partijen en slechts één verloor! Plaatsen twee en drie werden ingenomen door Litac-spelers te weten Aaron Albeck (90%) en Edwin Rensen (87%) . Maar ook de vierde man van het team, Jarno de Kruijff (63% winst), had een goed seizoen.

2de klasse D Relax 1 (Didam)- Litac 2 4-6: Jurgen Spijkers en Anne Wouda (invaller) scoorden elk twee keer. Jasper Bluiminck moest twee tegenstanders feliciteren. Het dubbel leverde het winnende punt op.

2de klasse E Shot 3 (Wageningen) – Litac 3 8-2: Veel eer viel er in Wageningen niet te behalen. Zowel Colin Peper als Anne Wouda pakten een punt mee, maar invaller Joor Bluemink bleef zonder winst.

4de klas Atak (Aalten) – Litac 4 1-9: Litac 4 kampioen!
Aan de nek-aan-nek race met Vios Beltrum is een einde gekomen. Pas na de laatste slag was het duidelijk dat de Lichtenvoordse formatie de titel en de promotie naar zich toe had getrokken. Waar Vios haar laatste wedstrijd omzette in een 8-2 overwinning ging Litac daar overheen. Joor Bluemink wist opnieuw alles te winnen en slaagde er daarmee in om tot een 100% score te komen over de gehele competitie. Julius Bulten deed weinig voor hem onder met een score van 94%. Jurgen Bluemink kwam tot een resultaat van 79%. Jurgen was de enige die een punt inleverde tegen de rode lantaarndrager uit Aalten. Litac 4 gaat door naar de 3de klasse.

Tafeltennis jeugd
1ste klasse promotiegroep Zevenaar 2 - Litac 1 3-7: Na het gelijke spel vorige week tegen SKF 3 uit Veenendaal nu dan de volle winst tegen de Zevenaarders. Weer een glansrol voor Teun Rensing met opnieuw drie winstpunten. Jop Geelink kwam tot twee winstpartijen en Ruben Bolk moest zich tevreden stellen met één zege.

2de klas Shot 2 (Wageningen) – Litac 2 4-6: Zowel Arno van Ooijen als Remo Harbers pakten twee punten mee in Wageningen. Sandor Lazzeri moest twee tegenstanders feliciteren, maar dat ene punt was dat met het gewonnen dubbel voldoende voor de winst.

4de klas Shot 3 (W) – Litac 3 6-4: Bepaald geen onverdienstelijk resultaat tegen het Wageningse kampioensteam. Een nipte nederlaag. Mees Bluemink won twee partijen, Siebe Wellink voegde er een punt aan toe en het dubbel leverde een vierde punt op.