Walking Football met André van der Ley

LICHTENVOORDE - Sinds woensdag 7 november wordt er op de velden van Longa '30 rond de klok van 10.00 uur heerlijk gevoetbald door senioren. Kent u nog dat gevoel van lekker buiten een balletje trappen, samen in beweging, de tegenstander te slim af zijn, winnen en dan natuurlijk de derde helft? Ach waar is die tijd gebleven?

Nou die tijd is er weer voor alle 65+ voetballers. Walking football verovert in Nederland overdag de voetbalvelden. En ook KBO Lichtenvoorde en Longa '30 zijn die weg ingeslagen. Ze namen contact op met oud-voetballer André van der Ley, geen onbekende binnen de Longa-lijnen. Dit heeft geresulteerd in het realiseren van een trainingsmoment op de woensdagochtenden voor iedereen die rond de 65 jaar of ouder is. André is inmiddels ervaren met het spel dat op een verkleind veld gespeeld wordt. Hij verzorgt de warming up, de training en geeft leiding. Blessuregevoeligheid zal een aspect zijn dat misschien mensen weerhoudt om eens mee te trainen. Maar spelregels en leiding maken dat wandelvoetbal toch echt geschikt is voor de voetballer die iets meer jaren telt. Walking Football ' De Treffers' is voor iedere Oost Gelrenaar, man of vrouw, die van voetbal houdt. Iedereen die het leuk vindt om daar eens te komen kijken is van harte welkom. De voetballers beginnen om 09.30 uur met koffie en een social talk in de ontmoetingsruimte van 'De Treffer'. Daarna gaan de voetbalkistjes aan en begint het echte werk. Belangstelling? `Neem contact op met Frans Ebbers: 06-13385510 of kom gewoon op woensdagmorgen en doe mee!


Programma ZSOM

LICHTENVOORDE - Deze uitzending is op 7 december om 15.00 uur in de Antoniushove.

ZSOM Regiojournaal
Sandra Vanreys 35 jaar artiest
Geniet van het tweede deel van dit bijzonder concert!

Op bezoek bij…. Herfstmarkt in Lintelo .
In het Kulturhus in Lintelo was een veelzijdige en gezellige herfstmarkt georganiseerd ,er was van alles te zien en te proeven voor jong en oud, waaronder een zogenaamde slachtvisite.


www.zsom.nl