LZV Kuypers Hair & Wellness blijft in het spoor richting de topper

Afgelopen vrijdag moest er gespeeld worden in Wijchen in de Gelderse clash tegen Madereros. De manschappen van trainer Yasin Erdal waren gewaarschuwd voor deze onvoorspelbare ploeg, omdat zij de laatste vijf wedstrijden niet meer verloren hadden, na een zwakke competitie start.

Maar achteraf viel alles wel mee omdat LZV Kuypers Hair & Wellness zeer geconcentreerd begon aan de wedstrijd en binnen 10 minuten reeds op een 2-0 voorsprong stond. Eerst een goal van Dylan de Bruin, die een zeer opmerkelijke goal wist te maken door zichzelf te voorzien van een assist. En een goal van Omar Nejari.
Vlak voor rust maakte LZV de drie nul door een hard schot van Ino Wolters bij de tweede paal, die door de tegenstander alleen gepromoveerd kon worden tot eigen goal.
De tweede helft werd een formaliteit. Een oppermachtig LZV dat vier keer de paal raakte en nog maar één keer scoorde, eindstand 0-4.

Aanstaande vrijdag is de zeer belangrijke uitwedstrijd in Tilburg tegen koploper BE'79. Bij winst kan LZV op gelijke hoogte komen met BE'79 en dan strijden voor het kampioenschap.