Afbeelding
Foto:

Kerstbingo in de Schoppe

LICHTENVOORDE - Vrijdagavond 14 december organiseert wijkvereniging 't Hooiland een kerstbingo.

De bingo wordt gehouden in wijkgebouw de Schoppe, gelegen aan de Johannes Vermeerstraat 50 te Lichtenvoorde en start om 20.00 uur. De zaal is geopend vanaf 19.00 uur. Net als in afgelopen edities zullen er leuke prijzen te winnen zijn, dit keer in teken van kerst. Om deel te nemen hoef je geen lid te zijn van de wijkvereniging. www.hethooiland.nl


Kliederkerk in kerstsfeer

LICHTENVOORDE - Een speels programma voor kinderen van 0 tot 12 jaar en hun (groot)ouders of begeleiders, dat is de Kliederkerk. En de Kliederkerk is er voor iedereen, of je nu wel of niet bij de kerk hoort. Op zondag 16 december van 16.00 tot 18.00 uur gaat in de Johanneshof de deur open voor een kliederkerk in kerstsfeer. Op het menu staat een creatief en eigenwijs programma, met een Bijbels verhaal en afsluitend een gezellige maaltijd.

Het thema van deze middag is de geboorte van Jezus. In het dorpje Nazareth in Galilea woont het meisje Maria. Jozef de timmerman is haar vriend. Op een dag verschijnt de engel Gabriel aan Maria. Gabriel zegt: "Maria, je zult een zoon krijgen. Hij zal Jezus heten". "Maar dat kan toch helemaal niet", zegt Maria verbaasd. "Ik ben nog niet getrouwd, dus hoe kan ik dan een kind krijgen?"

Wil je weten hoe het verder gaat? Kom dan met je ouders, opa of oma, broers of zussen zondagmiddag 16 december naar de Johanneshof. Dan gaan we weer leuke dingen doen en lekker samen eten. Graag aanmelden vóór zaterdag 15 december via kidskerk@gmail.com. De Johanneshof is gevestigd aan de Rentenierstraat in Lichtenvoorde.