De vliegende keeper in de laatste 3 minuten die bepalend waren voor de laatste 2 goals! Foto:

LZV Kuypers Hair&Wellness speelt gelijk in de topper

LZV Kuypers Hair&Wellness speelt in de topper tegen BE'79 uit Tilburg, die deze competitie nog steeds ongeslagen aan kop gaat, gelijk. Om aansluiting te houden voor de koppositie mocht deze wedstrijd absoluut niet verloren worden, om niet op 6 punten achterstand te geraken.

De eerste helft was LZV duidelijk de betere van de twee ploegen, maar door goed keeperswerk van de doelman van Be'79 en door het houtwerk te raken in plaats van het net, bleef er een ongebruikelijke ruststand in het zaalvoetbal staan van nul nul.

De tweede helft ontvlamde met een ziedend schot van Cuneyt Avsar die een perfecte kopbal van Dylan de Bruin promoveerde tot een heerlijke goal van LZV. Maar binnen 30 seconden was de stand reeds weer gelijk. LZV bleef de wedstrijd controleren, maar toch wist de thuisploeg een paar foutjes direct af te straffen en met nog 3 minuten te spelen werd de stand 3-1.

In de laatste, bange 3 minuten werd de keeper opgeofferd door een veldspeler. Yassin Erdal speelde als extra speler en deed dat met verve. Alles wat getraind was werd uitgevoerd en twee maal wist LZV het overtal perfect uit te spelen. Hierdoor werd de eindstand toch nog verdiend bepaald op 3-3.

Door dit gelijke spel blijft de achterstand op Be'79 drie punten en houden ze zicht op het doel wat de spelers dit jaar hebben uitgesproken.

De volgende wedstrijd is volgende week vrijdag 21 december om 21.00 uur in de Hamalandhal.