Tribute To The Cats Band. Foto: TTTCB - A. Mop
Tribute To The Cats Band. Foto: TTTCB - A. Mop

Tribute To The Cats Band in Lichtenvoorde

LICHTENVOORDE - De Tribute To The Cats Band komt opnieuw naar Lichtenvoorde. Op zondag 13 januari vanaf 16.00 uur speelt de band in de Hamalandhal in Lichtenvoorde. Dit optreden is tot dusver het enige in de Achterhoek.

In 2002 werd in Volendam een muzikaal eerbetoon gebracht aan The Cats, de grondleggers van de palingsound. Nu, ruim vijftien jaar verder en meer dan 600 concerten met hits als Lea, Marian , Jukebox, One way wind en vele andere, zorgt de band elke week voor een feest voor de vele bezoekers.

De Tribute To The Cats Band vierde het afgelopen jaar het vijftienjarig bestaan met 6000 feestvierende fans in een uitverkocht AFAS-LIVE in Amsterdam. Dit was een absoluut hoogtepunt. De bandleden kregen echter met het overlijden van zanger Piet Schilder ook een dieptepunt te verwerken. Daar heeft de band zich goed doorheen geslagen. Manager en sound engineer Jan Schilder, die destijds bij The Cats ook al verantwoordelijk was voor het zaalgeluid, kan met trots constateren, dat de bandleden, allen rasmuzikanten, garant staan voor een sfeervol programma, met vrijwel alle Cats-hits. Met z'n zevenen zorgen ze voor een muzikaal feest met veel gezelligheid en plezier voor zowel jong als oud.

Kaarten voor het optreden zijn te koop bij Restaurant Beneman in Vragender, Schuurman schoenen in Aalten, Slagerij van Geemen in Groenlo en Trendy Bloemen in Lichtenvoorde. Voor meer info of zitplaatsen kan men zich melden bij Beneman.


www.Beneman.nl

tel. 0544-371271


December bij Rockcafé Taste

GROENLO - Voor de decembermaand is er een mooi afwisselend en gezellig programma samengesteld bij Rockcafé Taste. Tussen Kerstmis en Oud & Nieuw worden aangepaste openingstijden gehanteerd.

Op donderdag 20 december staat Taste volledig in het teken van Serious Request 2018. Met overdag tussen 10:00 en 16:00 demonstraties reanimeren en vanaf 20:00 een pubquiz voor duo's gepresenteerd door Erik van den Berg (Omroep Gelderland) en daarna nog een uurtje naborrelen met muziek van Tim en Niek. Inschrijven kan aan de bar bij Taste en alle inschrijvers doneren voor het Rode Kruis. Daarnaast sponsort Taste zelf uiteraard ook, tien procent van de omzet van de dag en avond gaat naar de actie.

Op vrijdag 21 december, de dag van de kerstborrels, is iedereen welkom, van zzp'er tot burgemeester en van schilder tot accountant. Hapjes, nootjes, gezelligheid, goeie muziek…..tot in de late uurtjes. Taste is die dag geopend vanaf 14:00 uur.

Zondag 23 december is er een karaoke-middag. iedereen die van zingen houdt en zich altijd al Bon Jovi, Axel Rose, Herman Brood, Frank Boeijen, Mariah Carey, Janis Joplin, Corry Konings of Bennie Jolink heeft willen voelen, kan meedoen. Taste zorgt voor het podium, licht, de tekst die op een scherm verschijnt. Het feestje start om 16:00 uur. Geen entree.

Woensdag 26 december, tweede kerstdag, komt niemand minder dan Ralph de Jongh, de knuffelgitarist van Taste. De Jongh werd ooit ontdekt door bluesridder Harry Muskee, die hem meteen meenam op een twee jaar durende theatertour. Sindsdien is de Jongh niet meer weg te denken uit het Nederlandse blueslandschap. In 2014 won hij de Dutch Blues Challenge met zijn mix van blues, soul, rock & roll. Ieder jaar staat de Jongh wel een keer bij Taste en ieder jaar is het bomvol en een genot om naar te luisteren, maar ook om naar te kijken. De gepassioneerde gitarist spat letterlijk van het podium. Ralph trapt om 16.00 uur af en de entree is vrij.

Op dinsdag 1 januari is de traditionele Nieuwjaarsparty met Tim en Niek. Dit jaar wordt er nog groter uitgepakt, met een tent die het mogelijk maakt én meer mensen te ontvangen én een nog groter feestje te bouwen. Entree vrij.

Ralph de Jongh komt tweede kerstdag optreden in Taste. Foto: PR