Vlnr: Mathijn Spexgoor, Jos en Hermien Schroer, Rik en Wout Steentjes. Foto: PR
Vlnr: Mathijn Spexgoor, Jos en Hermien Schroer, Rik en Wout Steentjes. Foto: PR

Administratieburo Schroer en RegioBank Ruurlo overgenomen

RUURLO - Per 1 januari gaan Jos en Hermien Schroer van Administratie en Adviesburo Schroer / RegioBank Ruurlo genieten van hun welverdiende pensioen en nemen ze afscheid van het kantoor dat ze in ruim veertig jaar hebben opgebouwd.

Het administratie- en adviesbureau wordt overgenomen door Mathijn Spexgoor, reeds meer dan tien jaar met veel plezier werkzaam voor Jos en Hermien. Hij zet het kantoor voort onder de vertrouwde naam. Voor Spexgoor is dit een prima aanvulling op zijn sinds 2011 bestaande praktijk in Eibergen. De administratiekantoren in Ruurlo en Eibergen zullen op de bestaande locaties elkaar gaan versterken.

RegioBank Ruurlo wordt overgenomen door Steentjes Makelaars, Verzekeringen, Hypotheken en RegioBank. Voor Steentjes wordt dit het vierde kantoor, naast de vestigingen in Lichtenvoorde, Groenlo en Eibergen. In Lichtenvoorde en Groenlo is Steentjes reeds zelfstandig adviseur van RegioBank. In Ruurlo zal het dienstenpakket, naast hypotheken en overige bankzaken, worden uitgebreid met particuliere en zakelijke verzekeringen. Zo ontstaat in het centrum van Ruurlo aan de Kerkstraat 2 een compleet financieel centrum, waar men voor een totaalpakket aan financiƫle diensten terecht kan.

De huidige medewerkers blijven in dienst en het team zal nog met een aantal nieuwe medewerkers worden uitgebreid. Zaterdag 12 januari is er een 'hello - goodbye'-receptievan 15.30 tot 18.00 uur bij De Tapperij, Julianaplein 4 in Ruurlo.