Afbeelding
Foto:

VanWestreenen teamsponsor Longa'59

Longa'59 is erin geslaagd diverse nieuwe teamsponsoren te vinden. VanWestreenen, onafhankelijk adviesbureau voor de agrarische sector, gaat voor de komende drie-en-een-half jaar een partnerschap aan met de volleybalvereniging.

VanWestreenen met vestigingen in Barneveld en Lichtenvoorde ondersteunt en adviseert agrarische bedrijven in Oost- en Noord-Nederland op het gebied van milieuwetgeving, ruimtelijke ordening en bouw. Het sponsoringbeleid van het adviesbureau is voornamelijk gericht op het stimuleren van de agrarische sector. Vanwege het lokale maatschappelijke en deels persoonlijke belang besloot mede-eigenaar Barry Wopereis een sponsorovereenkomst met Longa'59 aan te gaan. "Mijn dochter volleybalt met veel plezier bij meisjes C2. De beide zonen voetballen bij Longa'30 waarvan we al sponsor zijn. Dan kan ik bij mijn dochter natuurlijk niet achterblijven! Zelf heb ik bij de jongens en de heren gevolleybald in het verleden. Mijn interesse ontstond tijdens mijn middelbare schooltijd in Aalten. Tijdens de gymlessen volleybalden we regelmatig. Toen bleek dat de wedstrijdtijden ook goed te combineren waren met een baantje op de zaterdag, was de keus snel gemaakt".

Steun aan alle geledingen
'De nieuwe wind' bij Longa'59 spreekt Barry aan. "Longa'59 bestaat als vereniging uit vele geledingen. Van mini's, jeugd, recreanten tot selectieteams. Het beleid van de vereniging is erop gericht dat alle geledingen aandacht en financiƫle ondersteuning verdienen. Daar wil ik graag met VanWestreenen mijn steun aan geven!"