Longa'59 blikt terug en kijkt vooruit

Het bestuur van Longa'59 sluit het jaar 2018 af en kijkt terug op wederom een dynamisch jaar. Er gebeurt ontzettend veel binnen onze vereniging! Het doet ons goed dat steeds meer mensen zich inzetten voor 'onze vereniging.' Mensen, die zich verbonden voelen met 'onze club'.

Pijlers Longa'59
Als we kijken naar onze pijler Loyaliteit dan ervaren we dat mensen veel voor elkaar over hebben. We Ontwikkelen ons ook steeds verder als vereniging en besturen vanuit een heldere missie en toekomstgerichte visie. Noviteiten zijn bij Longa'59 aan de orde van de dag. Met een nieuw bestuur, nieuwe vrijwilligers en nieuwe teams is communicatie voor ons erg belangrijk. Ook kijken we waar we nieuwe doelgroepen aan kunnen boren. Gezelligheid is waar we al 60 jaar binnen de vereniging naar streven en wat centraal staat. We zijn een vereniging waar mensen zich thuis voelen. Ambitie; de laatste pijler, staat ook hoog in het vaandel. Het meisjes C1-team promoveert naar de topklasse, Dames 1 en 2 delen de koppositie en er komen twee C-teams bij na de kerstvakantie, waaronder een jongensteam.

Jubileumjaar
Het jaar 2019 wordt een bijzonder en mooi jubileumjaar. We starten op 20 januari met een nieuwjaarsreceptie in combinatie met een toernooi voor al onze competitiespelende leden en recreanten. Op 19 oktober houden we een reünie / feest voor iedereen die Longa`59 een warm hart toedraagt.

Toernooi
De tijden van het toernooi op 20 januari zijn:
- 13.00 uur inschrijving
- 13.30 uur gezamenlijke warming-up
- 14.00 - 16.30 uur toernooi
- 16.00 uur Nieuwjaarsreceptie voor iedereen die Longa`59 een warm hart toedraagt.

Tevens lancering van de nieuwe wedstrijdshirts, presentatiepakken en nieuwe tassen.

Kijk voor de agenda en meer informatie over het jubileum op: www.longa59.nl/jubileum