Grol en Barcelona, hier in actie op een foto uit 2014, openen het Marveldtoernooi. Foto: Marcel Houwer
Grol en Barcelona, hier in actie op een foto uit 2014, openen het Marveldtoernooi. Foto: Marcel Houwer Foto:

Grol en Barcelona openen
Marveldtoernooi

GROENLO - In het weekend van 1, 2 en 3 juni wordt het 29ste Internationaal Marveldtoernooi gehouden op Sportpark Den Elshof in Groenlo. Op 17 februari werd door het bestuur van Stichting Internationaal Marveldtoernooi het deelnemersveld bekend gemaakt en vond aansluitend de loting plaats. Dit jaar mag het team van sv Grol de openingswedstrijd spelen. Dit mede in het kader van 100 jaar sv Grol. En wat voor een wedstrijd: het team van sv Grol mag aantreden tegen het team van FC Barcelona. De wedstrijd op vrijdagavond 1 juni begint om 17.30 uur. (Foto: Toernooi 2014 - Marcel Houwer)


marveldtournament.com


Geslaagde jeugdactiviteit GTC

GROENLO – Op woensdag 28 februari vond de jaarlijkse activiteit van de Groenlose Tennis Club voor de jeugdleden uit groep 5 tot en met 8 plaats bij Marveld Recreatie.

34 enthousiaste jeugdleden waren die middag actief op de tennisbaan, schaatsbaan en bowlingbaan. Onder leiding van drie oudere jeugdspelers en vier jeugdcommissieleden werden de kinderen in drie groepen verdeeld om zo om de beurt te tennissen, schaatsen en bowlen.

Ondanks de kou hadden de jeugdleden veel plezier op de schaatsbaan. Met tennis werden er leuke partijtjes gespeeld. Dubbelspellen met meisjes, jongens en gemixt van alle niveaus en leeftijden door elkaar. Én er werd fanatiek gebowld onder aanmoediging van de andere teamleden.

Kortom; zowel de jeugdleden als de jeugdcommissieleden kijken terug op een zeer geslaagde, sportieve middag! Deze werd feestelijk afgesloten met een – welverdiend – lekker frietje.


Nieuwe kleding voor leden Vios Gym

BELTRUM - Dankzij kledingsponsor Marboma zijn afgelopen week de seniorleden van Vios Gym Beltrum in het nieuw gestoken. Het gaat hierbij om de heren, dames en gemengde groep, die deels op de foto te zien zijn. Daarnaast krijgt ook de groep die op woensdagmorgen traint dezelfde polo's.

Naast de shirts zijn er trainingspakken aangeschaft. De selectieleden zullen deze dragen bij de wedstrijden die zij in de regio hebben. Maar ook de trainers en hulpleiding zijn vanaf nu herkenbaar aan de clubkleding die zij dragen bij de trainingen en verschillende activiteiten die door de club worden georganiseerd. Binnenkort verwacht de kledingcommissie (bestaande uit Jacqueline Hopmans en Dorian Scharenborg) ook de jeugd te kunnen verblijden met nieuwe gymkleding. Doordat er nu met een kledingfonds gewerkt gaat worden kan er altijd passende kleding voor iedereen verzorgd worden. Afgelopen woensdag nam Bjorn Klein Gunnewiek, eigenaar van Marboma, een kijkje bij de lessen en ging op de foto met de groep senioren.

De deelnemers aan de jeugdactiviteit van de GTC. Foto: PR
Leden van Vios in het nieuw. Foto: PR