Afbeelding
Foto:

De inschrijving vroegtijdig gesloten… VOL!

De 6e editie van het Indoor Beach Volleybal Toernooi wederom een groot succes! Hoewel het voorgaande jaren mogelijk was om op de dag zelf nog in te schrijven, heeft de organisatie dit jaar ervoor moeten kiezen de inschrijving vroegtijdig te sluiten. Vol!
Een recordaantal van 18 deelnemende teams (een kleine 100 deelnemers!) in onze sportzaal gevuld met 100 kuub zand en een gezellig terras met een strandkiosk, palmbomen, loungebanken, etc. Veel bekende gezichten, teams die vanaf het eerste uur meedoen, alsook nieuwe gezichten. Er is als altijd weer fanatiek gestreden, met een geweldige en sportieve sfeer! Wij hebben ontzettend veel leuke reacties mogen ontvangen van de deelnemers en de supporters, ook over de nieuwe zaalopstelling en aankleding!

Uitslag Indoor Beach Volleybal Toernooi 2019:
1e : Team Aneraakt uit Winterswijk
2e : Team Domme Aanleg uit Barlo
3e : Team Partypoint uit Vragender

Direct na de finales en de prijsuitreiking, werden de netten lager gehangen, de velden geharkt en stond de volgende activiteit op het programma: Beachbadminton.

28 december, met drie verschillen sporten voor jong en oud op één dag:
- 's Ochtends een regionaal C-jeugd beachvolleybaltoernooi
- 's Middags beachhandbal voor jeugd van HV Erix
- 's Avonds een beachtennistoernooi voor de competitiespelers van LTC de Kei

29 december:
- 's Ochtends Spirits'zandspeeltuin
- 's Middags ombouw en als afsluiter een beachfeest!
        Een gezamenlijke jaarafsluiting voor het bestuur en het beheer van de         Hamalandhal, op uitnodiging van onze voorzitter Herman Rooks. Een feest ter         gelegenheid van het 25-jarig jubileum van zijn zaak, Rooks Interieur Systemen         N.V.

        Een koffiebakfiets met barista's voor het ontvangst van de ruim 200 gasten,         cocktailbars met professionele shakers, een retro volkswagenfoodtruck met de         lekkerste hapjes en de band Slagerij Wolters, samen goed voor een geweldig         beachfeest!

Wij kijken zeer positief terug op drie ontzettend goedbezochte en geslaagde beachdagen.

Graag willen wij alle deelnemers heel hartelijk danken voor hun enthousiaste deelname,
bezoekers, dank voor jullie komst en support en een bijzonder dankjewel aan onze vrijwilligers. Zonder hen was het niet gelukt om zo'n succesvol evenement neer te zetten!